F  e  l  h  í  v  á  s

 

2017. december 15-én, pénteken 14 órától 

a Művelődési Házban

Közösségi Tervezést tartunk

Erdőhorváti Településképi Arculati Kézikönyvéről.

 

Az egész országban idén elkészülő Településképi Arculati Kézikönyvek a települések természeti és épített környezete által meghatározott településképi jellemzők bemutatásának és minőségi formálásának eszközei,  a településképi rendelettel együttesen jelentősen befolyásolják majd a lakóközösségek életét.

A találkozó célja, hogy idősek és fiatalok, a lokálpatrióták és helyi civil szervezetek, érdemi módon hozzászóljanak a lakóhelyük jövőjének alakításába.

 

A településképi szempontból meghatározó építészeti, műemléki, táji és természeti értékek, illetve településképi jellemzők összegyűjtése elkezdődött a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.elektronikus címen. Az eddig beérkezett, folyamatosan bővülő képanyagot fogjuk átbeszélni, megvitatni.  Előzetesen itt lehet megtekinteni:

https://goo.gl/photos/nAJzTvCBH9cryDFx8
https://photos.google.com/album/AF1QipNo7NGYPoQXbccEo7ocKOoqjFKyPQUbR9rLZeXD

* * *

Észrevételeiket, javaslataikat a Közösségi Tervezésen szóban, illetve a találkozástól számított 8 napon belül írásban – papíralapon vagy elektronikusan – tehetik meg a helyi lakosok.

Erdőhorváti Község Önkormányzata 3935 Erdőhorváti, Kassai u. 98., Tel/fax: 06-47-338-151, E-mail: takacsg3@gmail.com